Vélemények a FatherBull-ról

Végtelenül hálásak vagyunk munkatársaink kemény munkájáért, aminek cégünk dinamikus fejlődését köszönhetjük. A FatherBull nagy hangsúlyt fektet munkatársai elégedettségére, hiszen ők a cég motorja és hajtóereje egyben.

A lelkiismeretes munkavégzés egy olyan tulajdonság, ami ritka és hihetetlenül értékes egy munkaadó számára. Ilyenkor a bizalom különösen erős.

Kamionsofőreinkkel kifejezetten pozitív az együttműködés, a FathrBull mindenkor igyekszik igényes és kellemes munkakörnyezetet, rendszeres hazautazási lehetőséget és ügyintézési támogatást nyújtani számukra. Továbbá kimagasló bérezésben részesíti őket.

Íme pár referencia a FatherBull sofőr stábjából:

Hartai Gergő: „Hála az égnek a FatherBull folyamatosan tud munkát adni, a fizetéssel pedig soha nem volt baj. Zökkenőmentes a közös munkánk.”

Simó István: „1.5 éve vagyok itt és kimondottan elégedett vagyok a céggel. Korrektek és megbízhatóak, betartják ígéreteiket.”

Csrike Gergely: „Akármilyen problémába ütközöm, a FatherBull irodája mindig segítségemre van. 2017 szeptembere óta mindig korrektül és időben megkapom a fizetésemet. Ami még fontos, hogy nagyon igényes kamion flottájuk van, 1-2 éves gépjárművekkel.”

Bordás József: „Két és fél éve maximálisan meg vagyok elégedve a céggel. Mindig megkapom a fizetésemet és mindig segít nekem az iroda, ha bármilyen kérdésem vagy problémám lenne. A vezetőség nagyon rendes, jól bánnak velem. Cserébe igyekszem ezt viszonozni. Szeretnék hosszútávon elhelyezkedni a FatherBull-nál.”

Köszönjük munkatársainknak a szép gondolatokat és további sikeres együttműködésre törekszünk.

Csapatunk folyamatosan bővíti kamionos stábját, így minden érdeklődőnek figyelmébe ajánljuk kamionsofőr álláshirdetésünket: https://karrier.fatherbull.com/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mennyit keres egy kamionsofőr a FatherBull-nál illetve milyen kereseti lehetőségek kínálkoznak Európán belül?

A Fatherbull csapata kamionsofőröket keres

Fatherbull az állatokért - Szenyán Dávid és Coco története