Fatherbull az állatokért - Szenyán Dávid és Coco története

2017-ben Dávidot, a FatherBull tulajdonosát és ügyvezetőjét, borzalmas látvány várta az interneten: olyan képre bukkant, amin egy rettentően rossz állapotban levő kutya volt látható. A sokk hatására Dávid egyből megindult húgával, hogy Coco-t, a sebesült és elhagyott kutyát, megmentsék.



A kutyára egy elhagyatott kertben találtak rá, ami tele volt szeméttel. Az állaton mély sebek voltak, remegett, félt minden érintéstől, teljesen meg volt zavarodva.

Azonnal orvoshoz vitték, aki alaposan ellátta, megitatta és antibiotikummal átkente a testén lévő sérüléseket - Dávidék utolsó pillanatban találtak rá és mentették meg az életét.

Coco megtört kutya volt, alig engedett magához embert, félt az érintkezéstől és hirtelen zajoktól is megriadt. De új gazdáik mindvégig türelmesek voltak, szeretetük pedig áthatotta őt. Pár héttel később Coco már farkát csóválva várta otthon Dávidékat, játszani akart velük és imádott sétálni.

2017 Karácsony tájékán jött el az a fordulópont, hogy Coco megnyíljon és újra önfeledten érintkezzen emberekkel. Leszállt róla a megtörtség és mintha kitörlődtek volna belőle a rossz emlékek.


A FatherBull Ltd. azóta is a Gödöllői Gyepmesteri Telep támogatója. Dávid meggyőződése, hogy ha minden cég vagy magánszemély, aki megteheti, gondoskodna egy-egy árva, kóbor kutyáról, akkor menhelyekre sem lenne szükség.

A FatherBull immár nem csak munkatársaival szemben mutat felelősségtudatot, hanem környezetével szemben is. Folyamatosan fejlődő vállalkozásként elengedhetetlen a társadalmi szerepvállalás és alapvető emberi értékek képviselése. A FatherBull ezen támogató szerepével példát akar statuálni minden vállalkozásnak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mennyit keres egy kamionsofőr a FatherBull-nál illetve milyen kereseti lehetőségek kínálkoznak Európán belül?

A Fatherbull csapata kamionsofőröket keres